Savikauppa.fi on kotoisa ja helposti lähestyttävä verkkokauppa MainioSavi -tuotteille. MainioSavi keramiikkapaja on toiminut nykyisessä muodossaan vuodesta 1998 Puuppolassa, Jyväskylässä. MainioSaven keramiikkatuotteet valmistetaan kivitavaramassasta, ylläpitäen perinteikästä valmistustapaa. Suuri osa MainioSaven tuotteista on valmistettu dreijaamalla. Tämä menetelmä on peräisin ajoilta ennen ajanlaskua.


MainioSaven tuotteiden kädenjälki ja desing on tehty piristämään. Kauniit ja värikkäät lasitteet, sekä välillä jopa hullunkuriset painatukset viimeistelevät tuotteiden viehätyksen.


Taidokkaan muotoilun lisäksi tuotteet takaavat laadun. Nämä myös ravintoloissa käytössä olevat MainioSaven keraamiset tuotteet valmistetaan käsityönä ja ne kestävät uunin, mikron ja astianpesukoneen. Kaikki savituotteet poltetaan 1260-1270 asteessa.


Jokainen muki, koriste tai mikä tahansa tuotteistamme valmistetaan erikseen ilman muotteja, jolloin jokainen tuote on yksilöllinen. Tämän vuoksi tuotteita on mahdollista valmistaa juuri asiakkaiden toiveiden mukaan.


Mainiosaven keramiikka täyttää KTM-asetuksessa 165/2006 elintarvikkeen kanssa kosketukseen joutuvista keraamisista tarvikkeista ja asetuksessa (EY) N:o 1935/2004 asetetut vaatimukset.


Mikäli teillä on vielä kysyttävää tuotteistamme tai toiminnastamme, olkaa yhteydessä asikaspalveluumme:

asiakaspalvelu@savikauppa.fi

Jätättehän sähköpostissanne myös puhelinnumeronne, jotta voimme olla teihin yhteydessä puhelimitse.